Om Mig

Mit navn er Johanne Pryds Hartung. Jeg er født i 1997 og opvokset i Greve.

I 2019 gik jeg direkte fra gymnasiet til at studere på Institut for Biologisk Medicin.

Her lærte jeg som biopat/naturopath ibm. studerende en mere naturlig tilgang til krop og sind.

Som biopat er jeg blevet undervist i grundlæggende sundhedsteorier, meridianlære, ernæringsterapi, reguleringsterapi, immunologi, symbioseterapi, fascielære, klientpsykologi, komplementær strategi og functional medicine.

Desuden er der 2 års undervisning på anatomi, fysiologi og sygdomslærer.

Som behandler skal førstehjælpskursus også være ajour. - Orange sæt det i en faktaboks ved siden af teksten

Undervisningen åbnede ikke blot en helt ny verden som behandler, men også tilgangen til mig selv.

Som helt ung blev jeg rigtig syg. Al skolegang endte med at blive online, så jeg kunne ligge i sengen. På en god uge var jeg oppe og bevæge mig max 2 timer dagligt og så var jeg sengeliggende resten af tiden. Dagene gik med kun at sove uden at have energien til hverken at læse, se film eller studere i et større omfang.

Undervisningen på instituttet var egentlig rettet til at jeg kunne få mere kendskab til min sygdom, og støtte mig selv den naturlige vej.

Det endte med at jeg fik reguleret mig så meget, at jeg studerede i timevis om dagen, jeg var aktiv i undervisningen også på skolen og udenfor skolen i det sociale, tog ekstrakurser ved siden af og i sommeren 2023 kunne jeg efter at have færdiggjort den sidste store eksamen kalde mig biopat/naturopath ibm.

Samtidig med biopat/naturopath ibm tog jeg også zoneterapeut ibm uddannelsen, et speciale i autoimmune sygdomme, børneundervisning, aromaterapi og manuel terapi i ansigtet.

Inden jeg blev færdiguddannet som biopat/naturopath ibm, blev jeg tilbudt at skrive artikler om autoimmune sygdomme, som jeg fik speciale i året før, jeg blev biopat/naturopath ibm.

Det kan I læse mere om her